na stadionu HŠK Zrinjskog u Mostaru

Poziv na humanitarnu utakmicu 'Humanih zvijezda' i reprezentacije Dompesa

Dompes
20.04.2017.
u 10:15

Humane zvijezda Hrvatske i izabrane vrste Dompesa Veliki odigrat će danas humanitarni nogometni susret s početkom u 17.00 sati na stadionu HŠK Zrinjskog u Mostaru.

Susret je organiziran u sklopu velike akcije potpore izgradnji Studenskog doma, pučke kuhinje i Centra za dijalog u igradnji "Dompes" (Kuća kruha i duha) iz Mostara.

Za momčad vatrenih Humanih zvijezda Hrvatske nastupaju proslavljeni Vatreni iz 1998. Goran Vlaović, Mario Stanić, Dario Šimić, Dražen Ladić, Mate Bulić, Krunoslav Jurčić i mnogi drugi, a boje izabrane vrste Dompesa branit će Blaž Baka Slišković, Ivica Šurjak, Ante Rukavina, Goran Jurić, Dragan Čović, Nermin Šabić i brojni drugi.

Pozivamo novinarske ekipe da budu na stadionu najkasnije do 16.30 sati kako bi preuzeli akreditacije (službeni ulaz), a za vrijeme utakmice i nakon nje bit će upriličene izjave sudionika ovog humanitarnog epektakla.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?