LIVNO

Poziv vozačima na oprez zbog početka nove školske godine u HBŽ-u

01.09.2018.
u 12:41

Auto moto klub Livno obavještava da u ponedjeljak, 3. rujna počinje nova školska godina u Hercegbosanskoj županiji te poziva sve sudionike u prometu na pojačan oprez i prilagođavanje brzine sukladno prometnim propisima i stanju na cestama.

Posebno, kako navode, treba obratiti pozornost prilikom vožnje u blizini osnovnih škola koje se nalaze uz prometnice.

Auto moto klub Livno i Auto moto savez u BiH u suradnji s PP Livno i osnovnim školama, i rujna ove godine u svim osnovnim školama na području livanjske općine organizirat će prometno preventivnu i prometno edukativnu akciju "Počela je školska godina-zaštitimo djecu u prometu".

Programom akcije predviđeno je predavanje za djecu prvih razreda osnovne škole i upoznavanje o osnovnim pravilima ponašanja u prometu, prometnim znakovima.

U sklopu akcije s učenicima viših razreda formirat će se i školske prometne patrole, koje će zajedno s djelatnicima policije zaustavljati vozila, i vozačima, roditeljima i sudionicima u prometu dijeliti prigodne letke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?