pažljivo birajte

Prava nijansa za vas: Lak se bira prema bojama koje nosite

24sata.hr
02.04.2019.
u 20:33

Nježne nijanse, poput svijetlo-ružičaste, bijele i bež odlično idu uz svaku odjeću i mogu se nositi u sva godišnja doba

Nerijetko se nađemo u situaciji da ni jedan od lijepih lakova koje imamo ne pristaje odjeći koju nosimo. Kako bi izbjegli takve situacije, lakove koje ćete često nositi birajte prema boji odjeće koja prevladava u vašem ormaru. 

Međutim, i tu treba paziti na iznimke. Kombinacija smeđe odjeće i crnog laka ne izgledaju lijepo, kao ni boja šljive i ljubičaste s crnom odjećom. No te će boje pristajati smeđoj odjeći, a s crnom će se najbolje sjediniti crni lak, osobito imate li kratke nokte, piše 24sata.hr. 

Nježne nijanse, poput svijetlo-ružičaste, bijele i bež odlično idu uz svaku odjeću i mogu se nositi u sva godišnja doba. Toj kategoriji pristaju i lakovi iz kolekcije francuske manikure. Bez obzira na odjeću, oni uvijek odaju eleganciju. 

Crveni lak - vatreno i ženstveno

Crveni lak je idealan za izlaske. Chic je i pršti ženstvenošću. Odlično pristaje uz crveni ruž. No najbolje je oboje kupiti od istog proizvođača kako biste uskladili nijanse.

Sjajne boje, šljokice i nijansirani lakovi

Svjetlucavi, oni koji se presijavaju poput nafte i lakovi sa šljokicama, izvrsni su ljeti nakon što pocrnite, a pristaju i noktima na nogama. Najbolje ih je kombinirati s odjećom svijetle i nježne boje.

Nježnije boje lakova

Pri izboru laka za nokte bitna je i boja vaše kože. Ženama svijetle puti više će odgovarati nježnije i svjetlije boje, a tamnijima će svima pristajati. 

Za duge nokte - tamnije nijanse

Iako crni lak na kratkim noktima izgleda intrigantno, u pravilu tamnije boje ljepše naglašavaju duže nokte, a svijetle nijanse produžuju one kraće.

Par dodatnih savjeta:

- Danju će na noktima prirodnije izgledati mat nijanse lakova, osobito ako se tako i šminkate. Za izlazak je sve dopušteno, ali u granicama ukusa
- Boju laka za nokte lako možete odabrati i po ružu za usne. Stoje li vam zagasito ružičaste nijanse ruža, velika je vjerojatnost da će ta boja dobro pristajati i noktima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?