‘Dosljedan’ stav OHR-a
Povratak na članak

Predložen nastavak kršenja Ustava BiH u apelaciji Borjane Krišto

Komentari 2

VI
vitezovi
07:12 28.05.2018.

Gospon Brodarevac...ni Izetbegoviča nije podržao niti jedan Hrvat pa perdstavlja bih.Da kojim slučajem Hrvati biraju muslimanima predstavnika naroda,da preglasavaju muslimane,da im u dom naroda biraju lažne muslimane..onda bi svirao drugu pjesmu. Vi birate Hrvatima ne jednom več par puta predsjednika iz reda Hrvatskog naroda...a ne građana.Vi birate Hrvatima u dom naroda tamo gdje ste većina lažne hrvate....a ne građane.Tako su i Srbi počeli 90"..talasajuči o srbima kao o večini...o ugroženim Srbima itd..završilo je ratom.Radite identične stvari ko i oni.Ako ste več demokrate..onda hajde da vratimo sve promjene ustava koje su išle na štetu Hrvata i problem rješen.Niti jedna promjena nije bila uperena protiv muslimana...BiH nikad nije bila građanaska ...pa ni u zasjedanju AVNOJA o kojem vi ispredate bajke ,ne piše da je zemlja gražana..nego i Srbska i Hrvatska i Muslimanska...pa tek onda građanska....i Mi Hrvati bi bili za građansku bih da smo večina,onda bi bilo kadija te tuži kadija te sudi.Ohladite malo,mislite da če bilo ko pristati da ga neko non stop handri i priča o građansko-muslimansko uređenoj bih.I ne zaboravite ovo se zove FEDERACIJA BIH..FEDERACIJA BOŠNJAKA I HRVATA...pametnom dosta

VL
BR
brodarevac
16:31 27.05.2018.

Koliki je omjer jednog Bošnjaka u odnosu na jednog hrvata u domu naroda, tu vas matematika ne interesuje htjeli bi ste da vladate sa domom naroda. Ne tražite zaštitu nacionalnih manjina već vladavinu manjine nad većinom. Čovića nije podrzavalo bar 85% gradjana ove države a on ih je predstavljao u svijetu. To nigdje nema.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.