MOSTAR

Predstavljanje autorskih blogova, okosnica 8. susreta tečaja copywritinga

26.03.2021.
u 10:34

Osmi susret tečaja copywritinga, u organizaciji HKD Napredak, Glavne podružnice Mostar, održao se u četvrtak, 25.3.2021., u prostorijama čitaonice Narodne knjižnice HNŽ-a, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače.
Tijekom ovog zadnjeg susreta, polaznici drugog ciklusa besplatnog tečaja copywritinga predstavili su svojevrsnu krunu svog copywriterskog rada, blog tekst po određenoj temi.
Marko Suton, voditelj tečaja, diplomirani novinar i profesionalni SEO copywriter, s neskrivenim oduševljenjem pohvalio je polaznike tečaja.
"Zamislite, kroz samo osam susreta, koji su bili raspoređeni u četiri tjedna, jedanaest polaznika prolazi intenzivan, i mogu slobodno reći, iscrpljujući tempo tijekom kojeg su pomjerali svoje kreativne granice te od objava za društvene mreže koje se sastoje od tek nekoliko rečenica, predstavljaju svoje blogove od minimalno 700 riječi, do u tančina istražene i vrijedne objavljivanja na bilo kojem medijskom portalu. Neki polaznici su otišli toliko daleko u istraživanju teme da su predstavili blog tekstove od više od tisuću riječi koji cijelo vrijeme drže pozornost i koji su tako kvalitetno isplanirani i izrealizirani da sam ostao bez teksta! Radi se o blogovima kojih se ne bi postidjeli ni content writeri s višegodišnjim iskustvom", sažeo je osmi susret Marko Suton.

O samom tečaju kao i o predavaču, svoje mišljenje podijelila je i polaznica Matea Markić Vučić, magistra informatike i geografije, Managing Director u školi SPARK.

"Koncept tečaja je vrlo dobro postavljen, kako za početnike tako i za napredne. Početnicima daje uvid što je copywriting i na koji način funkcionira, dok naprednima osvježava već stečeno znanje i nudi inspiraciju. Kroz praktičan rad koji se proteže kroz cijeli tečaj svatko može postići ciljane ishode učenja. Tečaj je fokusiran na polaznike, te rad u manjim grupama omogućava da svatko prezentira ono što je odradio, ali i da čuje što to druge kolege rade, te da ih na neki način upozna. Predavač Marko Suton svojim interaktivnim pristupom, trudom i entuzijazmom pri osmišljavanju i vođenju tečaja, izvrsno prenosi znanja i vještine na polaznike. Njegovo praktično iskustvo i teoretsko poznavanje područja doprinosi ukupnom dojmu visoke kvalitete. Osobito bih istaknula ažurnost, predanost radu i spremnost na pomoć u svakom trenutku. Ima izražen pedagoški pristup svakom polazniku, te sugestije iznosi tako da se polaznici nakon ukazanih pogrešaka ne osjećaju obeshrabreno, nego motivirano da se unaprijede i budu bolji. Svakom bih preporučila tečaj, jer će steći znanja i vještine koje mogu primijeniti na bilo kojem poslu, a ne samo u marketingu".

Svečana dodjela certifikata polaznicima ovog ciklusa tečaja copywritinga održat će se u ponedjeljak, 29.3.2021. godine te će ovo biti prilika da se polaznici i voditelj tečaja još bolje upoznaju i ovjekovječe ovaj događaj zajedničkim fotografiranjem i prijateljskim druženjem.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?