vitez

Predstavljena publikacija Mladeži HDZ BiH

28.05.2016.
u 08:00

Mladež HDZ-a BiH Vitez u prostorijama viteške podružnice HKD-a “Napredak” predstavila je prvi broj vlastite publikacije “Pogledi nove generacije”. Publikaciju, u kojoj je na 44 stranice predstavljena retrospektiva rada Mladeži HDZ-a BiH Vitez proteklih godinu dana, predstavio je predsjednik OO Mladeži HDZ-a BiH Vitez Jakov Križanović, koji je iskazao ponos i zahvalnost kolegicama i kolegama iz Mladeži koji su proteklih mjeseci vrijedno radili kako bi ova publikacija ugledala svjetlo dana. Kao uvodničari obratili su se i predsjednik OO-a HDZ-a BiH Vitez Boris Marjanović te član Mladeži Nikola Šarić, koji je pročitao djelo “Vitezu”, autora Marka Martinovića.

U publikaciji se nalaze i brojni intervjui, a posebnu vrijednost nosi zbog toga jer su svoje osvrte na suradnju s organizacijom Mladeži dale časne sestre iz Viteza, predsjednik HKD-a “Napredak” Zoran Kupreškić, predstavnici braniteljskih organizacija i mnogi drugi.

- Kao što kažu stihovi pjesme Marka Martinovića, “misao imam za ovaj grad”, tako smo i mi, vođeni tom idejom kroz kolumne i razne osvrte, ponudili viziju Viteza. Brojni visokoobrazovani članovi dali su neprocjenjivu ljubav i trud, kako bismo ovaj izazovan projekt priveli kraju, istaknuo je član OO-a Mladeži HDZ-a BiH Vitez i jedan od članova uredništva publikacije Nikola Šarić. Također, vrijedi istaknuti kako je prvi primjerak prvog broja ovoga glasnika viteške Mladeži predsjednik Križanović uručio hrvatskom članu Predsjedništva BiH Draganu Čoviću prilikom zajedničkog hodočašća u Lourdes, a nakon toga i ministrici obrane BiH Marini Pendeš i vojnom biskupu msgr. Tomi Vukšiću. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?