Predstavljeni novi dresovi rukometne reprezentacije BIH

07.11.2017.
u 18:44

 Renomirani proizvođač sportske opreme - danski H2O još jednom se  pokazao kao pravi partner rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, kreiravši jedinstveni dres, posebnog kroja.

Reprezentacija BiH posjeduje četverogodišnji ugovor s ovom firmom, koja će opremati sve reprezentativne reprezentacije BiH.

H2O neće osigurati bh. rukometne reprezentacije samo dresovima, šorcevima i ostalom sportskom opremom, nego i odjećom za slobodno vrijeme i svečane trenutke.

- Nastavljamo suradnju s ovom renomiranom danskom firmom. Veoma smo sretni što jedna ovakva firma i direktor Mikkel Christensen želi da sudjeluje i da na ovaj način podržava rukomet u Bosni i Hercegovini. U planu je otvaranje fan shopa u hotelu Hills gdje će se svi zainteresirani moći nabaviti dres rukometne reprezentacije - izjavio je izbornik Bilal Šuman.

Bh. igrači istrčat će u novim dresovima već u sljedećoj utakmici kvalifikacije za svjetsko prvenstvo protiv Švicarske u siječnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije