Sveučilište u Mostaru

Predstavljeno 21. izdanje studentskog lista SEF

SEF
Foto: Stojan Lasić
1/5
02.03.2016.
u 14:47

List SEF je sa svojih 14 godina najstariji studentski list na Sveučilištu i izlazi dva puta godišnje

Na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru danas je predstavljeno 21. izdanje studentskog lista SEF.

- Posebno smo ponosni na ovaj broj jer smatramo da je do sada najkvalitetniji, kazao je urednik časopisa Stipan Zovko, javlja Fena. On kaže kako se u uredništvu primarno trude obraditi teme vezane za studente, studentski život i događaje na fakultetu ali obrađuju se i teme iz lokalne i globalne ekonomije.

- U prilozima koji se obrađuju u listu mogu se naći vrlo  različiti pristupi i različite interpretacije kako s gospodarskoga tako i s aspekta studentskoga života - ocijenila je dekanica Ekonomskoga fakulteta prof. dr. Mila Gadžić.

 Posebno me je, dodala je ona, zaintrigirao prilog pod naslovom "Postoji li život nakon Ekonomskoga fakulteta“, a koji se može tumačiti na različite načine.

 - Prvo, da je studiranje nekome doista interesantno razdoblje, što se može iščitati kroz priloge koji govore o aktivnostima studenata, a drugo, činjenica da živimo u vrlo turbulentnom vremenu na vrlo turbulentnom prostoru i da se u ovoj ekonomskoj krizi koja traje dosta dugo ne samo kod nas nego i u regionu i šire, postavlja jedno egzistencijalno pitanje kako pronaći posao nakon što dobijemo kvalifikaciju i znanje- zaključila je dekanica Gadžić, poručivši studentima da ne gube nadu i da je ekonomija doista široko područje kako za razvijanje samostalnog posla tako i njegovoga pronalaska.

List SEF je sa svojih 14 godina najstariji studentski list na Sveučilištu i izlazi dva puta godišnje.

Ovaj, 21. broj ima 100 stranica i na njemu je radilo oko 30 studenata; 15 članova uredništva i 15 vanjskih suradnika.

Ključne riječi
sef

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?