VAREŠ:

Predstavnici NK Hajduk oduševljenji ljepotama ovog mjesta

20.06.2017.
u 08:08

Nakon dugo iščekivanja Vareš su posjetili predstavnici B tima nogometnog kluba Hajduk koje je predvodio tim menadžer Roko Pezelj i pomoćni trener Zdravko Marković, javlja Radio Bobovac.

Goste su ispred općinske zgrade dočekali članovi Upravnog odbora NK Vareš Malik Likić, Mugdim Imamagić i Ibrahim Sirotanović, te Boško Andrić koji je podnio najveći dio tereta u dogovaranju posjete.

Nakon srdačne dobrodošlice uputili su se u obilazak nogometnog stadiona NK Vareš u Vareš Majdanu i na licu mjesta uvjerili se u ono što su u prethodnom razdoblju dogovarali elektronskim putem. Obišli su teren i uvjerili se u kvalitetu samog terena i osjetili vareški zrak koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Posjetili su prostorije kluba gdje su razgovarali s radnicima koji intenzivno rade na uređenju istih i dobili obećanje da će sve bit u funkciji do polovice mjeseca srpnja.

Potom su se uputili na Bijelo Borje u „Kuću susreta“ gdje bi nogometaši trebali bit smješteni. Priroda i čist zrak su nešto što ih je iznenadilo, a posebno iznenađenje priređeno im je u ovom objektu gdje su imali prigodu razgledati sve mogućnosti koje Kuća susreta pruža. Vlasnica Jelena Kuhač Odenwald provela ih je kroz sve objekte i prostorije koje im mogu bit na usluzi, njihov jedini komentar je bio „zar ovako nešto postoji“.

Posljednji u nizu zadataka ove današnje posjete bio je razgovor s načelnikom Zdravkom Maroševićem gdje su upoznati s detaljima ove manifestacije koja bi se trebala održati početkom mjeseca kolovoza.

„Današnjim posjetom ostali smo fascinirani ljepotama koje smo vidjeli, a posebno smo zadovoljni čistim zrakom i izdvojenošću terena od urbanih sredina gdje na miru naši nogometaši mogu trenirati. Već sutra prenijeti ću dojmove ove današnje posjete Upravi Hajduka i vjerujem da ćemo imati pozitivan odgovor, tako da bi krajem mjeseca srpnja u Vareš moglo doći oko 35 članova NK Hajduk na visinske pripreme, a sve povodom 90 godina NK Vareš i u sklopu svojih priprema odigrati utakmicu s vama ovdje. Najvažnija stvar je da dimenzije terena odgovaraju našim potrebama, a sitni nedostaci koje smo vidjeli bit će ispravljeni jer smo dobili takva obećanja. Ovo je mjesto koje svakako treba posjetiti“, rekao je na kraju posjete tim menadžer Hajduka Roko Pezelj.

Zahvaljujući našem sugrađaninu Darku Rajiću, koji je trenutno živi u Splitu, i svim entuzijastima došlo je do realizacije ove današnje posjete, a ovo je ujedno veliko hvala svima koji daju svoj doprinos da bi nogomet u Varešu ponovno došao na mjesto koje i zaslužuje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?