na prijedlog Bagarića

Prekinuta sjednica Zastupničkog doma PFBiH, nastavak sutra

16.05.2017.
u 20:42

Nakon obavljenih konsultacija vladajuće većine, predsjedatelj Zastupničkog doma Parlamenta FBiH Edin Mušić prekinuo je današnje zasjedanje, koje će biti nastavljeno sutra u 10 sati, prije najavljene tematske sjednice o stanju u poljoprivredi FBiH.

Prekid je uime parlamentarne većine predložio šef Kluba zastupnika koalicije predvođenih HDZ-om BiH Jozo Bagarić po isteku pauze koji je ovaj zastupnički klub tražio radi konzultacija, kako je rečeno, nakon što Zastupnički dom nije podržao većinom glasova Izvješće o izvršenju proračuna Federacije u prošloj godini.

- Poslije konzultacija parlamentarne većine u Zastupničkom domu, analize uzroka i posljedica izraženih u glasovanju, očito smatramo kako je došlo do pomanjkanja discipline i koncentracije u zastupničkim klubovima vladajuće koalicije, čime će se pozabaviti predsjednici klubova i osigurati nazočnost i odgovoran pristup svojih zastupnika - kazao je Bagarić.

Podsjećamo, zastupnici s 46 glasova „za“ i 18 "protiv" i pet "suzdržanih" nisu podržali Izvješće o izvršenju proračuna Federacije BiH za prošlu godinu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije