Opasni proizvodi dostupni i djeci

Preko interneta prodaju i kovčege za odlazak iz BiH, ulje kanabisa, uniforme...

06.02.2018.
u 14:00

“Prodajem kovčege za bježati iz BiH” - jedan je od zanimljivih oglasa koji je nedavno osvanuo na najvećem internetskom oglasniku u BiH - OLX.ba. Ove kovčege prodaje oglašivač iz Cazina, i to po cijeni od 10 maraka.

Humoristični oglasi

Već iz naziva oglasa vidljivo je kako se radi o oglašivaču sa smislom za humor. Humoristični oglasi na spomenutom internetskom oglasniku nisu rijetkost. Tako je prije nekoliko godina otac prodavao sina. Oglas za sina objavio je u kategoriji “domaće životinje - konji”, cijena je “po dogovoru”, a može zamjena za “bukova drva ili zimine”. U kratkom opisu otac je napisao kako mu je sin neradnik te kako je to razlog prodaje. Uz oglas objavljena je i fotografija mladića, a kasnije se utvrdilo kako je riječ o podvali.

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista...

Ključne riječi

Komentara 1

VA
Varesak
14:47 06.02.2018.

Prodajemo sve politicke stranke koje u svom nazivu imaju nacionalni predznak,vodje tih stranaka dajemo badava jer ne vrijede ni po pisljiva boba

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?