U 65. GODINI

Preminuo El Risitas, čovjek najzaraznijeg smijeha na svijetu

29.04.2021.
u 10:11

Popularni španjolski komičar Juan Joya Borja, poznatiji po nadimku El Risitas, ali i po svom zaraznom smijehu, preminuo je u 65. godini u bolnici u Sevilli.

Zbog bolesti je bio u bolnici od rujna 2020. godine, a zbog lošeg zdravstvenog stanja mu je amputirana i noga. El Risitasa su u srijedu prvo prebacili iz bolnice de la Caridad u Univerzitetsku bolnicu Virgen del Rocio, gdje je i umro.

Na američkoj platformi za streaming videa Twitch El Risitas je bio poznat kao meme pod nazivom "KEKW", koji je zapravo predstavljao njegov prepoznatljivi zarazni smijeh.

 

U intervjuu iz 2007. godine je na šaljiv način i uz smijeh ispričao anegdotu o svom prvom danu na poslu kada je radio u restoranu pored oceana, pišu lokalni mediji.

Tada je ispričao kako je masne i izuzetno prljave tave zavezao uz štap i ostavio ih u slanom okeanu da se preko noći operu. Međutim, kada je ujutro stigao na to mjesto, ostala je samo jedna od 20 tava, jer ih je plima odnijela.

Kasnije je svjetsku slavu stekao svojim čuvenim smijehom u jednoj od svojih emisija, čiji su dijelovi titlovani na stotine svjetskih jezika i iskorišteni za više od milijun situacija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?