Tužna vijest

U BOLNICI REBRO PREMINUO JOZO BOGDAN (66), VLASNIK FEALA

12.08.2020.
u 13:31

Danas je u 11.58 u zagrebačkoj bolnici Rebro, kako saznaje Večernji list, preminuo Jozo Bogdan, poznati bh. gospodarstvenik i vlasnik širokobriješkog Feala.

Cijela Hercegovina strepila je i osluškivala vijesti o njegovu zdravstvenom stanju nakon što je doživio anafilaktički šok uslijed uboda ose u ruku u nedjelju u Širokom Brijegu. Nažalost, ubod je nakon šoka izazvao i komu.

Bogdan je jučer iz SKB-a Mostar helikopterom prebačen u Zagreb u bolnicu Rebro, a iako u teškom stanju, mnogi su očekivali da će hercegovački poduzetnik dobiti i ovu životnu bitku.

Jozu Bogdana pamtiti će se kao jednog od najvećih bosanskohercegovačkih gospodarstvenika. Digao je FEAL grupaciju iz pepela i zahvaljujući njemu, Široki Brijeg svojevremeno je dobio nadimak "Mala Njemačka".

FEAL Grupa izrasla je u vodećeg prerađivača aluminija i aluminijskih građevinskih sistema u ovom dijelu Europe, a popis najsuvremenijih građevina za čiju je konstrukciju zaslužan FEAL uistinu je impozantan.

Zapošljavao je više od 650 djelatnika u grupaciji koja se sastoji od 9 tvrtki.

Uskoro opširnije...

Komentara 1

Avatar babinjak1984
babinjak1984
14:35 12.08.2020.

Počivao u miru.Šta je život....

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije