od posljedica teških ozljeda na skijanju

Preminuo liječnik Ivan Ljubić iz Mostara

17.02.2020.
u 14:40

Obitelj i prijatelji te brojna bh. zajednica u američkom gradu Louisville s nevjericom i zaprepaštenjem su primili jutrošnju vijest iz Salt Lake Citya, a koja kaže da je od posljedica teških ozljeda na skijanju, u 58. godini preminuo dr. Ivan Ljubić.


Tužnu vijest je na svom Facebooku objavila Ljubićeva supruga Mary Ann Silveri koja se zahvalila svima onima koji su proteklih dana brinuli, strepili i molili se da Ivan izbori bitku života.

Nije uspio, na žalost sviju onih koji su dr. Ivana Ljubića iz Mostara u najvećem gradu američke države Kentucky zvali “naš doktor”.


Dr. Ivan Ljubić je rođen u Mostaru 1961. godine.

Medicinski fakultet je završio u Sarajevu, a tijekom ratnih godina je došao u Louisville gdje je potom otvorio privatnu liječničku praksu preko kojeg je više tisuća državljana BiH ostvarivalo primarnu zdravstvenu zaštitu. Nije zaboravljao odakle potiče, a zbog svojih ljudskih kvaliteta stekao je naziv narodnog liječnika, piše Kliker.info.

Iza sebe je ostavio suprugu Mary Ann Silveri, kći Francesku i sina Marka.

Komentara 2

KA
kajinx
13:51 18.02.2020.

Naš doktore Ivane, neka ti je laka strana zemlja koja te prihvatila kao svoga. Bog blagoslovio cijelu obitelj!

ER
EroK
17:09 17.02.2020.

Ivane prerano si nam otišao! Pokoj vječni daruj mu Gospodine!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?