Nesvakidašnji slučaj u Banjoj Luci

Prijavio da mu je provaljeno u stan pa ga policija uhitila zbog lažnih dokumenata

04.05.2021.
u 15:03

Pripadnici Policijske uprave Banja Luka uhitili su T.B. iz Slovenije zbog sumnje da je krivotvorio dokumente, kao i D.D. iz Baje Luke te O.A. iz Laktaša zbog sumnje da su provalili u stan koji je navodni državljanin Slovenije koristio, piše Avaz.ba.

Naime, T.B. je 1. svibnja prijavio policiji da je provaljeno u stan koji on privremeno koristi.

Policija je ubrzo u vezu s ovom krađom dovela O. A. i D. D, međutim otkrili su i da T.B. koristi krivotvorene dokumente.

- Kod O. A. i D. D. pronađeni su i oduzeti predmeti koji potječu iz navedenog kaznenog djela. Policajci su operativnim radom na terenu, došli do saznanja da T.B. koristi krivovorene dokumenta, te je na osnovu naredbe Osnovnog suda Banja Luka izvršen pretres stana koji koristi i tada su su pronađeni i oduzeti krivotvorena putovnica i vozačka dozvola Republike Slovenije na ime Sami Pjanić, mobitel, kartice kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovog kaznenog djela. Nakon kriminalističke obrade T.B. je predan Terenskom centru za strance Banja Luka radi preduzimanja mjera i radnji iz njihove nadležnosti - navodi se u priopćenju Policijske uprave Banja Luka.

Iz banjolučke policije dodaju da se O. A. također sumnjiči da je 29. travnja ove godine provalio u kuću na području Banje Luke, odakle je ukrao torbicu s novcem i osobnim dokumentima.

- Kod O. A. su pronađeni i oduzeti predmeti koji potječu iz ovog kaznenog djela, te će biti vraćeni oštećenom- zaključuje se u priopćenju.

O svemu je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?