Neovisno povjerenstvo

Primljena k znanju peticija zatvorenika KPZ-a Zenica

zatvor
26.09.2017.
u 10:24

Na 22. sjednici Neovisnog povjerenstva za praćenje uvjeta boravka u zavodima, postupanje i poštivanje ljudskih prava osoba nad kojima se izvršavaju kaznene sankcije i druge mjere koje je izrekao u kaznenom postupku Sud Bosne i Hercegovine, strani sudovi za djela predviđena Kaznenim zakonom BiH ili međunarodnim ugovorom čija je potpisnica Bosna i Hercegovina ili drugi sud sukladno zakonu BiH primljena je k znanju peticija zatvorenika Kazneno - popravnog zavoda (KPZ) Zenica.

Povjerenstvo je za narednu sjednicu odgodilo izjašnjavanje o Izvješću o nenajavljenom posjetu KPZ Zenica, navodi se u priopćenju PSBiH.

Primljena je k znanju odluka Zajedničkog povjerenstva za administrativne poslove Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH), kao i Informacija tajnika Zajedničke službe PSBiH, koje se odnose na rad Neovisnog povjerenstva, prenosi Fena. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije