Bosansko Grahovo:

Priprema se smještaj migranata u Bosanskom Grahovu

17.09.2019.
u 11:46

Migrantska kriza u Bosni i Hercegovini ne jenjava. Aktualna je i u Županiji 10, posebno u Bosanskom Grahovu, gdje se sve glasnije čuju najave o navodnoj izgradnji migrantskog centra. Iako do danas to nitko nije službeno potvrdio, tamošnje Općinsko vijeće se, ovoj najavi žеstoko protivi, prenosi bhrt.ba

Daleko od očiju javnosti priprema se smještaj migranata u Bosanskom Grahovu. Barem tako tvrdi Martina Šarić iz Hrvatske neovisne liste.


Jedna od tri lokacije na kojima bi, navodno, trebali biti smješteni migranti je prijeratna pilana. Tu su još bivša zgrada osnovne škole u Crnom Lugu i poslovna zgrada bivšeg trgovačkog poduzeća.


Do takvih neslužbenih informacija su došli i predstavnici grahovske općinske vlasti.


Takav stav predstavnika općinske vlasti podržavaju i malobrojni stanovnici Bosanskog Grahova.

Veliko “Ne” smještaju migranata u Bosanskom Grahovu u vidu posebnog zaključka, reklo je ovih dana i njegovo Općinsko vijeće.

Sličan zaključak koji se odnosi na smještaj migranata na području cijele županije  već je, na prijedlog županijskog ministra unutarnjih poslova, usvojio Kolegij Vlade Županije 10.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije