prognoza vremena

Pripremite kišobrane: Do petka oblačno i nestabilno vrijeme s kišom

kisa
23.05.2016.
u 14:48

U četvrtak će u BiH biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a od sredine dana prema večernjim satima najavljeni su slabi lokalni pljuskovi

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda sutra nas očekuje pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s pljuskovima i slabom grmljavinom. Temperature zraka kretat će se između 6 i 21 stupnjeva Celzijusa.

Slično vrijeme možemo očekivati i u srijedu s tim što će prije podne padati slaba kiša u sjevernim, središnjim i istočnim područjima Bosne dok se poslije podne očekuju slabi lokalni pljuskovi u većem dijelu zemlje. Temperatura zraka biti će između 6 i 24 stupnja Celzijusa, prenosi Klix.

U četvrtak će u BiH biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a od sredine dana prema večernjim satima najavljeni su slabi lokalni pljuskovi koji se očekuju u Hercegovini, zapadnim i središnjim područjima Bosne. Dnevne temperature kretati će se između 6 i 25 stupnjeva Celzijusa. 

Toplije i sunčanije vrijeme očekuje nas u petak kada će temperature biti između 6 i 29 stupnjeva Celzijusa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?