prognoza

Pripremite kišobrane: Oblačan vikend s kišom, pljuskovima i grmljavinom

kisa
09.06.2016.
u 10:32

Prvi dan vikenda dočekat će nas sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Poslije podne doći će do porasta naoblake...

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, u petak nas očekuje pretežno oblačno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Pred kraj dana doći će do prestanka padavina i razvedravanja. Temperature zraka kretat će se od 19 do 27 stupnjeva celzija.

Prvi dan vikenda dočekat će nas sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Poslije podne doći će do porasta naoblake u središnjima, sjevernim i sjeveroistočnim područjima Bosne, kao i na sjeveru Hercegovine, što može dovesti do lokalnih pljuskova praćenih grmljavinom. Dnevne temperature će biti od 22 do 28 stupnjeva. 

U nedjelju će, kako najavljuju, u većem dijelu zemlje biti pretežno oblačno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Dnevne temperature zraka kretat će se od 22 do 26 stupnjeva, prenosi Klix.

Oblačno vrijeme s kišom očekuje nas u ponedjeljak, a prema kraju dana doći će do postepenog prestanka padavina. Temperature zraka bit će između 13 i 24 stupnjeva. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?