Miracle Gel

Pristaje svakome: Lak za nokte koji se proda svake dvije minute

23.06.2017.
u 14:29

Trenutačno najprodavaniji lak za nokte u Americi dolazi iz kolekcije Miracle Gel, legendarnog brenda Sally Hansen. Hit lak za nokte prati cijeli "rose gold" trend koji je ove godine preplavio modnu i beauty industriju.

Na američkom tržištu svake se minute proda jedna bočica "Terra-Coppe". Oko 10 posto američke populacije ima po jedan lak u ovoj nijansi, objavio je Today.com.

Brend Sally Hansen, koji je na tržištu prisutan od kasnih pedesetih, liniju Miracle Gel lansirao je 2014. Nijansa "Terra-Coppa" na tržištu je od srpnja 2015., a prema magazinu InStyle, ova je topla metalik nijansa do sada prodana 32 milijuna puta.

Sally Hansen odnedavno surađuje s blogericom i manikerkom iz Los Angelesa, Chelseom King.

Ako kupujem lak za nokte, uvijek ću odabrati najzanimljiviju nijansu na polici, a "Terra-Coppa" je toliko primamljiva da vam jednostavno privlači pogled. Prepuna je malenih, metalik čestica, kaže.

Naglašava kako ova nijansa laka za nokte pristaje svakome – i ženama koje više vole neutralne nijanse i onima koje ipak traže nešto posebnije, prenosi Zadovoljna.hr. 

Također, šljokičasti i metalik lakovi za nokte traju dulje, što je još jedna dobra strana ovog beauty trenda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?