Udruga obitelji poginulih pripadnika HVO-a HB

Procesuirati i kazniti policajce koji su brutalno pretukli sina ubijenog branitelja

12.04.2021.
u 14:37

U povodu prekomjerne uporabe sile i premlaćivanja mladića od strane dvojice pripadnika policije u Mostaru, priopćenjem za javnost oglasili su se iz Udruge obitelji poginulih pripadnika HVO-a HB. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

"U ime Udruge obitelji poginulih i nestalih branitelja HVO-a HB najoštrije osuđujemo ovakvo divljačko iživljavanje policijskih službenika nad građanima Mostara. Naše je razočarenje tim veće jer se radi o sinu mučki ubijenog Hrvata u Trusini.
Od odgovornih u MUP-u i Tužiteljstvu HNŽ-a tražimo žurno procesuiranje i kažnjavanje policijskih službenika koji su počinili ovo brutalno nasilje nad sinom ubijenog branitelja.
Povrijeđenom Slavenu Blaževiću želimo brz oporavak uz nadu da ovo neće ostaviti dodatne traume, imajući u vidu kroz kakve je kalvarije prošao i on i njegova obitelj", stoji u priopćenju Udruge obitelji poginulih pripadnika HVO-a HB. 

Komentara 1

UT
utrna
17:47 12.04.2021.

Koja glupost sin od branitelja sta to ima sa ovim slucajem, to znaci ove sve ostale neka udaraju oni nisu sinovi poginuli neko je i rat morao prezivit i nasu djecu treba zlostavjat.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije