danas

Proljeće stiže! Pripremite vrtove ili balkone u BiH za toplije dane

VL
23.03.2020.
u 11:16

Iskoristite vrijeme na koristan način i spremite balkon ili vrt za proljetne dane.

Proljeće je posebno godišnje doba. Postaje malo toplije i hvata nas želja za obnavljanjem nakon kraja zime. Postajemo inspirirani čistiti, osvježiti i urediti.

Naravno, tu je ogromna količina proljetnog čišćenja koje treba obaviti unutar kuće, ali i vrt je potrebno dobro dotjerati.

Upravo zato u utorak 24. ožujka Večernji list donos na dar posebni prilog Vrt i proljeće! U prilogu ćete saznati sve kako bi upravo vaš vrt ili balkon bio najljepši.

Pronađite popis alata koji je potreban svakom vrtlaru (početniku ili profesionalcu), savjete za održavanje vrtnog namještaja, praktične savjete za sadnju, pet cvjetnica koje se upravo sada sade, tri egzotična grma pa sve do povrća koje se sadi upravo u ožujku kako bi nam tijekom cijele godine osiguralo zdrave i hranjive obroke.

Vrijeme za sadnju je stiglo, a vi se okrenite boljim danima uz posebni prilog Vrt i proljeće! Prilog potražite na dar samo uz Večernji list u utorak 24. ožujka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?