kakanj

Prošireni kapaciteti zgrade JU "Kulturno-sportski centar Kakanj"

26.08.2017.
u 16:45

U Kaknju su završeni radovi na rekonstrukciji dijela zgrade Javne ustanove "Kulturno-sportski centar Kakanj", gdje je izvršena rekonstrukcija i adaptacija prostora male sale, učionice i uredi upravog dijela centra.

Radovi su obuhvatili zamjenu dotrajale stolarije, postavljanje novog krova, građevinske radove u cilju proširenja prostornih kapaciteta, te utopljavanje objekta, a osnovni cilje je bio da se poveća energetska efikasnost objekta, stvori ugodniji ambijent za rad, te postigne vizuelni i estetski efekat.

Završetkom ovih radova Općina Kakanj je nakon izgradnje zgrade novog suvremenog Dom kulture, te nakon uređenja prostorija u kojima su otvoreni Muzej Kaknja, Gradska galerija likovne umjetnosti i osnovna muzička škola, nastavila s jačanjem prostornih kapaciteta Javne ustanova "Kulturno-sportski centar Kakanj", kako bi se proširile mogućnosti za realizaciju svih planiranih aktivnosti ovog centra.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?