Kordić i Zeljko

Prva reakcija iz HDZ-a: Hvala Mostarkama i Mostarcima, radujemo se formiranju novog Gradskog vijeća

kordić glasovanje
20.12.2020.
u 21:43

Nakon zatvaranja birališta u Mostaru, javnosti su se obratilli iz HDZ-a Bosne i Hercegovine kazavši da, prema prvim informacijama s birališta, očekuju da će HDZ BiH imati pojedinačno najveći broj mandata u Gradskom vijeću. 

Iz HDZ-a BiH istaknuli su da očekuju pojedinačno najveći broj mandata u Gradskom vijeću Mostara.

Slaven Zeljko zahvalio se biračima koji su unatoč teškim uvjetima koji su bili demotivirajući čimbenik, poput pandemije, izišli na birališta u većem broju nego se očekivalo.

"Ne bih volio da na bilo koji način izborni proces u gradu Mostaru bude kompromitiran jer to podrazumijeva prolongiranje implementacije izbornih rezultata, što ne ide nikome u prilog. HDZ BiH je zadovoljan izlaznošću i prema informacijama s terena, očekujemo da ćemo biti na onoj razini o kojoj smo i govorili u sklopu kampanje, a to je da će HDZ BiH imati pojedinačno najveći broj mandata u Gradskom vijeću. Na tragu izbornog rezultata, očekujemo da ćemo jako brzo i na zadovoljstvo svih građana dobiti funkcionalno Gradsko vijeće i krenuti u izbor gradonačelnika", rekao je Zeljko.

Mario Kordić, nositelj gradske liste HDZ-a BiH u Mostaru zahvalio se Mostarkama i Mostarcima. Nadam se da će rezultati biti kako i očekujemo, nema razloga da bude drukčije. Radujem se formiranju novog Gradskog vijeća i zadovoljan sam što smo danas ovdje", rekao je Kordić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?