Sveučilište u Mostaru

Prvi Online dan otvorenih vrata Studija njemačkoga jezika Filozofskoga fakulteta

28.05.2020.
u 08:52

Mogu sudjelovati svi učenici trećih i četvrtih razreda srednje škole

Studij njemačkoga jezika i književnosti Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru organizira prvi Online dan otvorenih vrata koji će se održati 2. lipnja (utorak) u 10.00 sati.

„Nakon što smo u siječnju ove godine pokrenuli online obrazovni program DLL Goethe instituta te u ožujku održali našu drugu virtualnu web-konferenciju DaF WEBKON na Studiju njemačkoga jezika i književnosti, nastavljamo s online aktivnostima”, rekla je doc. dr. sc. Magdalena Ramljak sa Studija njemačkoga jezika i književnosti.

Mogu sudjelovati svi učenici trećih i četvrtih razreda srednje škole. Program je zamišljen kao interakcija između budućih studenata, trenutačnih studenta i nastavnika o uvjetima upisa, studijskome programu, izvannastavnim aktivnostima, studentskoj razmjeni, konferencijama, stručnoj praksi i studentskome životu.

Poveznica za praćenje Online dana otvorenih vrata bit će dostupna na mrežnoj stranici i društvenim mrežama Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na sljedećem linku:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeFSNxFkZNnnbX4HSo4onvic8qLb-ucz4f81u8GR8DgybxXkA/viewform

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?