župa Krista Kralja

Prvu pričest u Čitluku primila 62 prvopričesnika

28.06.2020.
u 20:42

Sakrament Prve svete pričesti danas je u župnoj crkvi Krista Kralja u Čitluku primilo 62 prvopričesnika. Prvopričesnicama i prvopričesnicima sakrament Prve svete pričesti podijelio je fra Miro Šego, župnik župe Krista Kralja – Čitluk.

30 prvopričesnica i 32 prvopričesnika na današnjem su misnom slavlju obnovili krsna obećanja, koja su za njih na krštenju dali njihovi roditelji i kumovi, te su po prvi puta pristupili euharistijskom stolu, priopćila je Općina Čitluk.

Prvopričesnice i prvopričesnici, odjeveni u svečano ruho, primili su sakrament prve pričesti, a kroz pripremu za današnju svečanost pripremili su i prigodni program kojim su uveličali misno slavlje, baš kao i članice Malog župnog zbora kojim je ravnala časna sestra Slavica Kožul, vjeroučiteljica koja je pripremala prvopričesnike.

U podjeli prigodnih darova koje su slavljenici dobili u uspomenu na današnju svečanost sudjelovale su i njihove učiteljice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?