zadobio opasne ozljede

Radnik iz Posušja pao s objekta, bori se za život u SKB-u

20.05.2020.
u 15:24

Teške i po život opasne ozljede zadobio je radnik iz Posušja nakon pada s objekta u izgradnji u Širokom Brijegu.

Kako je za Vecernji.ba potvrdila glasnogovornica Sveučilišne kliničke bolnice Mostar Adrijana Pandža, riječ je o muškoj osobi B. P. koja je hospitalizirana na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB-a Mostar.

- Osoba je zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život - dodala je Pandža za Vecernji.ba. 

Inače, kako je priopćeno iz MUP-a Zapadnohercegovačke županije, 19. svibnja u 12.30 sati, PU Široki Brijeg zaprimio je prijavu da je osoba B. P. (57) iz Posušja zadobila tjelesne ozljede prilikom pada s objekta koji je u izgradnji u mjestu Knešpolje na području Grada Širokog Brijega te je vozilom tamošnjega Doma zdravlja prevezena na CUM SKB-a Mostar.

- Po prijavi su postupili policijski službenici PU Široki Brijeg koji su uz nazočnost dežurnog tužitelja Županijskog tužiteljstva ZHŽ-a i inspektora za zaštitu na radu izvršili očevidne radnje te poduzimaju i ostale mjere i radnje u cilju razjašnjavanja navedenog događaja - stoji na službenim stranicama MUP-a ZHŽ-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije