raspodjela kredita MMF-a

Radončić: Dodik, Čović i Izetbegović su napravili dobar i realan posao

13.04.2020.
u 19:04

Predsjednik Saveza za bolju budućnost Fahrudin Radončić smatra kako su predsjednici SNSD-a Milorad Dodik, HDZ-a Dragan Čović i SDA Bakir Izetbegović napravili dobar i realan dogovor o raspodjeli novca iz novog kredita MMF-a.

"Nakon dogovora o postotku kredita MMF-a u iznosu od 330 milijuna eura, koji će dobiti Federacija BiH, Republika Srpska i Brčko distrikt, a kapitalno su pomogli veleposlanik Nelson i Sattler - ima kritika na račun Izetbegovića. One uistinu ne stoje", objavio je Radončić na Instagramu, prenosi Klix. 

Ističe kako je bio upoznat s tiojekom pregovora i ovim postotcima. 

"Izetbegović, Dodik i Čović su napravili dobar i realan posao. Izetbegović, čak, ima najmanje razloga za eventualno nezadovoljstvo", naveo je Radončić.

Podsjetimo, protekle subote je dogovorena tranša kredita MMF-a u iznosu od 330 milijuna eura koji će biti korišten za oporavak od pandemije koronavirusa. Federaciji BiH će pripasti 62 posto, Republici Srpskoj 38 posto, dok će oba entiteta dati po pola procenta Brčko Distriktu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije