skup

Radončić: Srebrenica i RS su neotuđivi dio države BiH

09.09.2018.
u 10:00

Porukom da je Srebrenica grad genocida i neodvojivi dio države BiH više stotina članova SBB-a počelo je izbornu kampanju te stranke. Prije službenog skupa izaslanstvo SBB-a položilo je cvijeće u Memorijalnom centru Srebrenica - Potočari. U prepunom Domu kulture u Srebrenici predstavljeni su vizija i ciljevi kako će SBB izvući državu iz krize. Tom prilikom govorili su nositelji lista SBB-a za državni Parlament. Poznati odvjetnik Faruk Ćupina, nositelj državne liste iz HNŽ-a, istaknuo je kako SBB ima najbolje ljude i programe, kako mora prestati višedesetljetna neuspješna vlast jer zemlju napuštaju rijeke ljudi. Predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić je u svom govoru istaknuo kako ga uopće ne brine tko će uime srpskog i hrvatskog naroda biti legitimni predstavnik u Predsjedništvu BiH. - Potpuno sam siguran da ću ih svojom ekonomskom vizijom, dovođenjem stranih investitora, zajedničkim i usuglašenim ekonomskim planom, od kojeg će koristi imati cijela zemlja, privući prema Sarajevu i da ćemo, umjesto razarajućih javnih svađa i polemika, imati harmonizirane odnose u najboljem interesu naše zemlje i cijele BiH - rekao je Radončić.

- Uz naše okupljanje u Srebrenici, gradu gdje je počinjen genocid i koji je zajedno s RS-om neotuđivi dio BiH, velika je simbolika da se naš prvi susret na početku izborne kampanje dogodio baš u kući Fate Orlović - zaključio je Radončić. Inače, na skupu je predstavljeno više konkretnih projekata, planova i strategija koje će SBB provesti kad se promijeni vlast 7. listopada ove godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije