rekonstrukcija

Radovi na uređenje centra grada Zenice

zenica
19.07.2016.
u 16:48

Ljetnu građevinsku sezonu „Javno poduzeće za uređenje grada Zenica“ koristi za preuređenje gradskih ulica. Trenutno je u Zenici u tijeku rekonstrukcija jedne od glavnih prometnica u centru grada, a radilište je otvoreno na kompletnoj ulici Londža, od Bosanke do Drvenog mosta, javlja Zeda. 

„Nakon završetka rekonstrukcije, centar grada dobit će potpuno novi izgled, a obimni radovi se izvode u okviru projekta Glavne gradske magistrale i podrazumijevaju sanaciju kolovoza i pješačkih staza, te izgradnju biciklističkih staza“, priopćeno je iz ureda gradonačelnika Zenica. 

Na raskrižju „Uglovnica“, osim proširenja prometnih traka, uradit će se kompletan kružni tok, koji će u središnjem dijelu imati atrativnu fontanu. Obimna rekonstrukcija ove gradske raskrsnice i ulice Londža zahtijeva uspostavu posebnog režima prometa s povremenim obustavama u tom dijelu grada. Vrijednost projekta i radovi koji se izvode iznose oko 600.000 KM, a izvođači su sarajevska tvrtka „Euro-Asfalt i kozorcij“.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?