vlada hnž

Raspisan natječaj za dodjelu studentskih stipendija u HNŽ-u

stipendije
07.11.2018.
u 12:18

Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) raspisalo je Natječaj za dodjelu stipendija i subvencija smještaja u studentske domove redovitim studentima prvog i drugog ciklusa visokog obrazovanja s područja HNŽ-a za akademsku 2018./2019. godinu.

Student se može prijaviti za dodjelu stipendije/subvencijesmještaja za maksimalno dvije od četiri raspoložive grupe: stipendije za studente deficitarnih zanimanja, stipendije na osnovu uspjeha u učenju, stipendije za studenta – dijete pripadnika braniteljske populacije i stipendije u statusu socijalno ugroženih osoba.

Detalji o natječajnoj proceduri i potrebni obrasci mogu se pronaći na internetskoj stranici županijske vlade.

Odluka o visini iznosa i broju korisnika stipendije u akademskoj 2018./2019. godini te odluka o broju studenata kojima će biti subvencioniran smještaj u studentskim domovima, mjesečni iznos subvencije i način isplate, usvojit će se naknadno, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije