Počinje prijelazni rok

Rat Barce i Reala za Pjanića, Lazio traži previše za Lulića

miralem pjanic
27.12.2015.
u 15:34

Pjanića će Roma pustiti za 40+ milijuna eura i očekuje se da će oba španjolska giganta poslati službenu ponudu

Prijelazni rok u Italiji počinje 4. siječnja i od tog trenutka kreće lov na dva bh. reprezentativca! Prema pisanju Marce, Barcelona i Real Madrid vode rat za Miralema Pjanića (25)! Mlad je, a igra sezonu karijere. Odigrao je 21 utakmicu u svim natjecanjima, zabio je devet golova i šest puta asistirao.

Pjanića će Roma pustiti za 40+ milijuna eura i očekuje se da će oba španjolska giganta poslati službenu ponudu. Miralem je u Rim došao 2011. iz Lyona.

Senad Lulić (29) je pak na meti čak četiri kluba - Juventusa, Valencije, Bayer Leverkusena i Southamptona! Tako javljaju talijanski mediji.

Ugovor mu istječe u ljeto 2017., odbio je novi pa ga Lazio mora prodati najkasnije u ljeto 2016. kako bi dobio punu odštetu. Po Transfermarktu vrijedi 12 milijuna eura, ali Lazio traži barem 15, što je cifra koja je svima previše.

Lulić je došao iz Young Boysa 2011., a ove sezone je u 14 utakmica u Serie A zabio jedan pogodak i asistirao je tri puta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?