Predstavnici HDZ-a BiH i HDZ-a RH

Ravno ima puno neiskorištenih potencijala, treba raditi na razvoju ovog kraja

RAVNO HDZ
03.05.2016.
u 17:33

Tijekom sastanka je zaključeno kako općina Ravno svojom pozicijom nadomak Dubrovnika ima puno neiskorištenih potencijala poput špilje Vjetrenice, te kako sve mogućnosti treba usmjeriti razvoju ovog kraja

Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović sa stranačkim izaslanstvom i dužnosnicima svih razina vlasti održao je danas u Ravnom sastanak s predsjednikom HDZ-a Republike Hrvatske (RH) i prvim potpredsjednikom Vlade RH Tomislavom Karamarkom te stranačkim dužnosnicima.

Kako je priopćeno iz Ureda za informiranje HDZ-a BiH, tijekom sastanka načelnik općine Ravno Andrija Šimunović i predsjednica Općinskog odbora HDZ-a BiH Ravno Stana Burić upoznali su stranačka izaslanstva s trenutnom gospodarskom i političkom situacijom u toj općini kao i s pitanjima koja su važna za stanovnike te općine. 

Poseban naglasak je stavljen na projekte razvoja turizma, poljoprivredne proizvodnje te prekogranične suradnje kao i projekata iz Europske unije.

Tijekom sastanka je zaključeno kako općina Ravno svojom pozicijom nadomak Dubrovnika ima puno neiskorištenih potencijala poput špilje Vjetrenice, te kako sve mogućnosti treba usmjeriti razvoju ovog kraja.

Na sastanku je razgovarano i o aktualnim političkim i ekonomskim prilikama u Hrvatskoj i BiH o položaju hrvatskog naroda u BiH. Bilo je riječi i o unaprjeđenju suradnje dviju sestrinskih stranaka u predstojećem razdoblju te lokalnim izborima u BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?