oglasio se

Razočarani Nurkić odustao od investiranja u BiH?

23.05.2017.
u 15:26

Bh. košarkaški reprezentativac Jusuf Nurkić je na svom Facebook profilu objavio jedan zanimljiv, ali i pomalo zagonetan status.
Prema neslužbenim informacijama Dnevnog Avaza, Nurkić je bio zainteresiran za kupovinu jedne od nekretnina u stambeno-poslovnom kompleksu Bosmal u Sarajevu, koja je bila ponuđena na licitaciji, ali je odustao nakon što mu nije omogućeno da obiđe željene nekretnine. 

Obilazak Bosmala za potencijalne kupce bio je zakazan jučer i danas od 10 do 12 sati, koji su prethodno uplatili polog i time ispunili uvjet za licitaciju i obilazak Bosmala.  

Nurkić se danas, navodno, pojavio u Bosmalu, ali vještak ni njemu, ni ostalim potencijalim kupcima koji su također uplatili polog nije dozvolio da pogledaju nekretnine koje su na prodaju. Nakon ovoga, razočarani i ogorčeni Nurkić je na svom Facebooku napisao status: "Bosmal = Prevara, Sud još veća. I onda kažu živi i uloži novac u Bosnu".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije