Grubeša u Šibeniku

Regionalna konferencija “Kultura integriteta: Jačanje antikorupcijskih mjera”

23.05.2022.
u 15:11

Ministar pravde BiH Josip Grubeša sudjeluje na Regionalnoj konferenciji  “Kultura integriteta: Jačanje antikorupcijskih mjera” u Šibeniku. Konferencija se održava u razdoblju od 22. do 24. svibnja 2022. godine u organizaciji  Ministarstva pravosuđa i uprave Republike Hrvatske i Globalne incijative protiv transnacionalnog organiziranog kriminala (Global Initiative Against Transnational Organized Crime - GI-TOC).

Konferencija je okupila  ministre pravde iz šest zemalja Jugoistočne Europe, visoke dužnosnike pravosuđa i javne uprave, kao i čelnike antikorupcijskih tijela te visoke predstavnike međunarodnih i regionalnih organizacija civilnoga društva i akademske zajednice koji se bave problematikom korupcije i jačanjem integriteta u javnom sektoru.

Raspravom na Konferenciji želi se potaknuti i unaprijediti regionalna suradnja kroz razmjenu iskustava, znanja kao i predlaganja novih ideja u dosljednom i strateškom sprječavanju korupcije te provedbi antikorupcijskih instrumenata kako bi se postiglo transparentno i odgovorno korištenje i upravljanje svim javnim resursima na dobrobit društva u cjelini.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?