PRISJELA JOJ VEČERA

Rezala kobasicu pa nije mogla vjerovati što je pronašla: 'Bože, što je to?'

08.08.2020.
u 19:07

Britanka Shona Barton (37) ostala je šokirana onime što je pronašla u kobasici koju je kupila u dućanu Sainsbury u Bedforshireu. Barton je krenula večerati sa suprugom i šestogodišnjom kćerkom te je, prilikom rezanja kobasice, naišla na komad gumene rukavice.

Na snimci koja je objavljena vidi se kako vilicom vadi komad rukavice iz kobasice Jolly Hog, javlja Daily Mail. - Dragi bože, što je to, gumena rukavica ili nešto drugo? - upitala se Barton na videu.

- Da, to je gumena rukavica, pogledaj... Nekome je ispala rukavica, ja to neću jesti - dodao je njen suprug. Još više komada pronašli su u drugoj kobasici. Par je rekao kako je njihova kćer postala sumnjičava prema hrani te je rekla kako će jesti samo ono što kupe kod mesara.

- Bilo je odvratno, pogotovo zato što je netko držao ruku u toj rukavici - rekla je Barton i dodala da su joj se javili iz tvrtke Jolly Hog i ispričali joj se. Poslali su joj kupon za kupnju pakiranja kobasica.

- Nisam tražila kompenzaciju, no sumnjam da ću iskoristiti kupon jer me nisu uvjerili da neću pronaći druge komade rukavice - rekla je.

Iz Jolly Hoga su objasnili kako im je važna kvaliteta kobasica te da svaku povratnu informaciju shvaćaju vrlo ozbiljno.

- Otvorili smo internu istragu kako bismo pregledali naše procese u svakoj fazi i provodit ćemo dodatne provjere kako se to ne bi dogodilo u budućnosti - rekli su iz tvrtke.

 

 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?