JEDNOSTAVNO I LAKO

Riješite se voćnih mušica: Za ovaj trik trebaju vam samo dva sastojka

19.02.2020.
u 08:15

Ako imate svježe voće u kuhinji, vjerojatno imate i problem s nekoliko desetaka dosadnih voćnih mušica koje ga napadaju.

Voćne mušice jako su dosade, skupljaju se na voću, ulaze u čaše sa sokovima i vinom. Iživcirani vlasnici kuća pokušali su na mnogobrojne načine riješiti se tih kukaca, ali ništa ne pomaže, čak ni čišćenje cjelokupne kuće i zidova. Grupa majki iz Australije podijelile su svoj trik kako se riješiti vinskih mušica zauvijek- i to sa samo dva sastojka.

Jedna majka na Facebooku podijelila je sliku voćnih mušica koje je uhvatila: "Za one koje muče voćne mušice, komarci ili kako se već zovu ovi napori... Jabučni ocat i deterdžent za pranje suđa- ovo je uhvatio u samo trideset minuta."

 

 

Ljudi su bili oduševljeni, a i potvrdili su njen trik sa svojim iskustvima. Jedna korisnica koristi isti trik: "Stavljam malene posudice s jabučnim octom i malo deterdženta za suđe po kući i uhvatila sam jako puno voćnih mušica. Iskreno preporučujem." Druga žena je pohvalila ovaj trik rekavši kako je jednom uhvatila više od sto mušica.

Nakon probavanja ovog trika, svi su bili oduševljeni brzinom kojom su se riješili svih voćnih mušica, a sada trik dijele dalje i preporučuju ga svim osobama koji imaju problema s ovim napasnim insektima, prenosi Daily Mail.

 


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije