LJUBAVNI PROBLEMI

'Riskiram sve zbog seksa sa ženinom sestrom. Ali ne mogu prestati'

16.07.2019.
u 21:45

Dodatno ga je privuklo to što mu je supruga ispričala da je njena sestra izbačena iz škole zbog seksa sa starijim učenikom i često je cijele noći bila izvan njihova doma.

"Oženjen sam i imao sam najbolji seks u životu i to sa svojom šogoricom." 

Priznao je jedan 31- godišnjak koji je u braku sa svojom 28- godišnjom suprugom godinu dana. Poznatoj terapeutkinji Deidre priznao je kako je u sretnom braku.

Njena obitelj živi u Španjolskoj, a njena sestra nije se pojavila na njihovom vjenčanju uz kratko opravdanje kako nije u mogućnosti.

Muškarac ženinu sestru (26) nije upoznao sve do njihova posjeta obitelji u Španjolskoj prije mjesec dana. 

Njegova šogorica je neko vrijeme živjela na Tajlandu pa nisu bili u mogućnosti se upoznati ranije.

No, čim ju je ugledao pomislio je kako je mora "dobiti u krevet". Ona mu je nakon upoznavanja stlno govorila kako je privlačan, muškarac je u 26- godišnjakinji vidio "prekrasnu ženu" kojoj nije mogao odoljeti.

  Dodatno ga je privuklo to što mu je supruga ispričala da je njena sestra izbačena iz škole zbog seksa sa starijim učenikom i često je cijele noći bila izvan njihova doma. Jedne večeri su se zaiskrile iskre među njima dok su sjedili na terasi, a kada su svi otišli na psavanje, muškarac i njegova mlađa šogorica uskoro su se prepustili strastima. Po povratku kući, muškarac je nastavio video pozive sa svojom šogoricom i video seks. Tvrdi kako ne može prestati. 

Ipak, Deidre mu je savjetala da može i mora prestati što prije ako ne želi riskirati svoj odnos sa suprugom i brak. Rekla mu je da će se sve to otkriti, samo je pitanje vremena.

Muškarcu je rekla i da zamisli situaciju u kojoj njegova supruga i ostatatak obitelji saznaju istinu i kakve to posljedice može imati na svih.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?