KONTROVERZAN POTEZ

RK Bosna Vispak: Krivaja nije pristala na odgodu, na teren će izaći igrači sa simptomima

31.10.2020.
u 19:15

RK Bosna Vispak je uoči odigravanja utakmice 7. kola Premijer lige za rukometaše protiv RK Krivaja zatražila odgodu susreta zbog nekoliko igrača sa simptomima koronavirusa, a nakon što nije dobila pozitivan odgovor protivničkog kluba, najavila je kontroverzan potez.
Naime, iz Bosne Vispak je priopćeno da od jutros šest igrača ima simptome koronavirusa, od kojih jedan teže. Zatražena je odgoda utakmice, ali Krivaja nije pristala pa će meč biti odigran. Osim toga, visočki klub je najavio kako će koristiti i igrače koji imaju simptome.
"Iako se jutros u našem timu javilo šest igrača sa simptomima, od kojih jedan sa težim siptomima, a kasno je bilo da uspijemo testirati igrače i dostavimo papirologiju, zamolili smo RK Krivaja za odgodu utakmice. Međutim, gosti iz Zavidovića nisu pristali na odgodu, a jedino je ta opcija bila moguća. Na ovakve stvari mi ne možemo utjecati, ali će večeras naša ekipa izaći na teren, pa čak i oni koji imaju simptome. Mi smo kao klub poduzeli sve mjere, ali nažalost gosti nisu imali razumijevanja. Prebodrit ćemo i ovo, prebodrili smo i mnogo gore stvari", priopćeno je iz RK Bosna Vispak.

Klub nije naveo koji igrači imaju simptome, a utakmicu je moguće gledati putem Facebooka.

Zasad nije poznato hoće li klub iz Visokog zaista ispuniti ono što je najavio. Jedno je sigurno, utakmica je u tijeku.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije