Mostar

Rock škola uvezuje 11 bh. gradova

rok skola
20.05.2016.
u 08:00

Mostarska Rock škola, koja djeluje u Muzičkom centru “Pavarotti”, počinje s provedbom prve faze projekta “Summer Rock School - Songs That Matter”. Riječ je o velikom glazbenom projektu koji će okupiti 50 mladih glazbenika iz 11 bh. gradova.

U Ljetnoj rock školi, sedmodnevnom glazbenom kampu koji će se održati u prvom tjednu kolovoza na Jahorini, mladi kreativci (18 - 25) iz cijele BiH imat će priliku surađivati i stvarati autorska glazbena djela. Inspirativna tema ovogodišnjeg kampa je “Songs That Matter” kojom će sudionici imati priliku izraziti svoje osjećaje i viđenja sadašnjeg društvenog života i poslati poruke za bolju i pravedniju budućnost društva u kojem živimo. Glazbene radionice i kreativnu potporu osigurat će tim predavača Rock škole iz Mostara, a kampu će nazočiti i poznate osobe iz glazbene industrije. Mladi autori će, nakon ljetnog kampa, svoj autorski rad predstaviti na koncertima u Sarajevu i Mostaru, dok će u razdoblju jesen-zima svoje pjesme snimiti u DK studiju Rock škole u Mostar, a koje će biti objavljene i na DVD kompilaciji. Kampu će prethoditi koncerti u deset bh. gradova - Jelahu, Sanskom Mostu, Prijedoru, Jajcu, Mrkonjić Gradu, Goraždu, Srebrenici, Doboju, Brčkom i Trebinju, koji se organiziraju u razdoblju od 19. svibnja do 17. lipnja 2016. godine. Koncertnim nastupima benda Floridus, koji je nastao u Rock školi Mostar, ova promotivna turneja ima za cilj prezentaciju Rock škole i ljetnog kampa, te animiranje i poziv mladim glazbenicima iz navedenih gradova da se prijave za sudjelovanje i pridruže mostarskim glazbenicima na ovom zajedničkom projektu. Sudjelovanje u svim aktivnostima projekta je 
besplatno.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?