GARMISCH-PARTENKIRCHEN

Rodeš na korak od rezultata karijere, odličan i Kolega

27.02.2022.
u 14:12

Hrvatsko skijanje bilo je zastupljeno s četvoricom natjecatelja u prvoj slalomskoj vožnji u Garmisch-Partenkirchenu, a potom dvojicom u drugoj. 

U drugu vožnju nisu ušli Filip Zubčić i Matej Vidović, a za nove bodove iskoristili su je Istok Rodeš, koji je zauzeo osmo mjesto, i Samuel Kolega koji je bio 18.

Rodeš je kroz karijeru dvaput bio na sedmom mjestu poretka skijaša, osvajanjem osmog mjesta napravio je novi dobar rezultat. Pobjeda je pripala Henriku Kristoffersenu čiji je vrijeme po završetku obje utrke iznosilo 1:52.66 i koji je iskoristio dobru drugu vožnju i ispadanje najboljih iz prve.

Odličan je bio Dave Ryding koji je 19. poziciju iz prve utrke zamijenio drugim mjestom, ali i Linus Starsser koji je bio treći nakon što je u jutarnjem programu bio 16. Zaostatak Britanca iznosio je 0.35, a njemačkog skijaša 0.47 sekundi.

Rodeš je deveto mjesto iz prve vožnje zamijenio osmim na kraju današnjeg slaloma uz 0.71 sekundu sporije vrijeme od pobjedničkog. Svoju je poziciju unaprijedio i Samuel Kolega kojem je pripala 18. pozicija na kraju utrke. Doskijao je do nje uz zaostatak od točno dvije sekunde.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?