Dvije sestre porijeklom iz BiH

Ruže i srca za najljepše sestre Balkana: Zbogom, anđeli naši...

18.02.2020.
u 14:00

Dvije sestre porijeklom iz BiH, 19-godišnja Elma i Irma Usto (20) poginule su u strašnoj prometnoj nesreći kod Göteborga. Živjele su u Švedskoj, gdje se obitelj preselila nakon završetka rata u BiH

Živjele su u Švedskoj i bile su predivne, zvali su ih "najljepše sestre Balkana". Elma (19) i Irma Usto (20) poginule su u nedjelju ujutro oko 4 sata iza ponoći, nakon što se automobil s još dvije muške osobe velikom brzinom zabio u betonski stub. Automobil je bio neprepoznatljiv, kad su se policija i vatrogasci pojavili sve je već bilo gotovo - niti jedna od četiri mlade osobe nije preživjela nesreću za koju lokalni mediji navode da je "najstrašnija ove godine", prenosi 24sata.hr

 

 

Na mjestu njihove pogibije, kod tunela Tingstad, prijatelji i rodbina jučer su ostavljali cvijeće i vijence. Netko je na stup zalijepio i njihovu sliku s natpisom na švedskom: "Bili ste naši anđeli, volimo vas zauvijek."

 

 

Elma i Irma su inače kćerke Midhata Uste Mirze, nekadašnjeg pripadnika Specijalne jedinice MUP-a BiH, koji je nakon rata s obitelji preselio u Švedsku. Policija je priopćila kako traži nepoznatu osobu koja je, neposredno nakon sudara, viđena kako snima uništeni automobil, umjesto da pomogne unesrećenima, za što je u Švedskoj predviđena zatvorska kazna.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?