HIT ILI...?

Samo za najhrabrije: Kupaće gaćice koje ne ostavljaju mnogo mašti!

Maverick Swim
12.08.2019.
u 21:45

Nova generacija kupaćih gaća je ovdje! Berlin vodonepropusne i prozirne gaće sa zelenim dodatkom možete kombinirati s kupaćim gaćama ispod ili bez njih

Modni trendovi su dosuta raznoliki i to neki u toj mjeri da bismo pomislili da nas zaista više ništa ne može iznenaditi. Ipak, nekim dizajnerima opet to lako polazi za rukom. 

Maverick Swimwear "izbacio" je na tržište prozirne kupaće gaćice za muškarce.

Da ne bi bilo baš sve "obično", ubacili su i malo neonske zelene boje, tek toliko da, mogli bismo reći, ako vam prozirne kupaće gaćice ne privuku pozornost, zeleni neonski dio bi svakako mogao upasti u oči.

Riječ je o limitiranoj kolekciji stoga neće svi biti te (ne)sreće da se pohvale ovakvim dizajnom na gužvovitim plažama ovoga ljeta. Ili idućeg. Ipak, ako imate sreće za dograbiti sebi jedne ovakve, a možete na webshopu PrettyLittleThing-a, platit ćete ih 27 američkih dolara. Prava sitnica.

 

 

"Nova generacija kupaćih gaća je ovdje! Berlin vodonepropusne i prozirne gaće sa zelenim dodatkom možete kombinirati s kupaćim gaćama ispod ili bez njih, ako se želite zabaviti i istaknuti se među masom", poručuju iz Maverick Swimweara.

Ipak, na društvenim mrežama ovaj novi modni izričaj i nije naišao na zeleno svjetlo. Mnogi su negativno komentirali navodeći kako su prozirne kupaće zaista loša ideja. 

"Zašto?...Ali zašto?"

Na Twitteru je netko komentirao kako se za puno manje novaca može oko sebe samo staviti prozirna folija ili vrećica. 

Usvakom slučaju, ako vidite nekoga ovo ljeto na plaži s prozirnim gaćicama, znat ćete odakle mu.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije