Doznajemo

SDA štiti kriminal Razvojne banke Federacije BiH jer mu je godinama bila bankomat

10.02.2018.
u 09:00

Prije nego što je Fadil Novalić (SDA), predsjednik Vlade FBiH, odlučio prekinuti sjednicu zbog točke uvrštene u dnevni red mimo volje ministara iz SDA, a koja se tiče izbora čelnih ljudi Federalne porezne uprave, ravnatelja i zamjenika, na sjednici se vodila žustra rasprava o poslovanju Razvojne banke. Iz informacije o radu te jako važne institucije, koja raspolaže značajnim dijelom kreditih sredstava poreznih obveznika namijenjenih razvoju, da se jasno zaključiti kako je tom raspravom tek otvorena Pandorina kutija očito nezakonitog poslovanja Razvojne banke FBiH. U međuvremenu se oglasio SDA i napao HDZ za pokušaj smjene ravnatelja Porezne uprave Šerifa Isovića koji, uz ovaj posao, ima i privatni biznis sudskog vještaka.

Sami sebi dijelili kredite

- Mi ni jednom riječju nismo spomenuli ni jedno ime. Samo inzistiramo da se ravnatelj i zamjenik Porezne uprave biraju istodobno, kako i zakon nalaže. Također ne negiramo da je Porezna uprava dobro radila, ali to je zasluga svih 1255 zaposlenih, a ne samo ravnatelja i njegova zamjenika. Dobar rad Uprava je ostvarila zahvaljujući i donesenoj zakonskoj regulativi te ukupnom okruženju i pozitivnim trendovima u FBiH koji su omogućili rast prihoda - kaže Jelka Milićević...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije