Stari Grad Sarajevo

Sedam članova SDP-a podnijelo ostavke na članstvo u OO

12.06.2017.
u 17:58

Sedam članova SDP-a danas su podnijeli neopozive ostavke na članstvo u organima Općinskog odbora SDP Stari Grad Sarajevo.

"Nakon međusobnih konzultacija, a zbog izuzetno negativnih trendova u SDP u Sarajevu, mi niže potpisani, podnosimo neopozive ostavke na članstvo u organima OO SDP Stari Grad Sarajevo", stoji na početku priopćenja kojeg potpisuju Vahid Alić, Amer Srna, Armis Mašić, Sanela Muharemović, Amela Avdić, Haris Hrvo i Mirjana Deak, javlja N1. 

Sedmorka navodi da se 'problemi u SDP više ne mogu gurati pod tepih'.

"Nakon javne poruke na FB, kojima se poručilo od strane osobe koja je zaposlena u centrali SDP BiH, da mi USD-ovci nismo dobro došli u SDP-u i da slijedimo primjer "lektorice" (Ivane Grgić), a da se do dan danas nitko od rukovodstva naše općinske organizacije, a ni iz "rukovodstva" SDP BiH nije oglasio i sankcionirao ovakvo ponašanje, jasno je da se problemi u SDP više ne mogu gurati pod tepih. O kakvom ujedinjenju s DF, GS ili Našom strankom naši dužnosnici govore? Mi ne želimo biti članovima organa na našoj razini koji će biti "protočnim bojlerom" nerealiziranih karijerista iz vrha SDP-a."

Kao presedan navodi se "primjer koji se dogodio tijekom lokalnih izbora".

"Naša kolegica Mirjana Deak, koja je bila kandidatkinja na listi za općinsko vijeće, bukvalno je istjerana s predizbornog skupa u jednoj mjesnoj zajednici od strane generalnog tajnika i nosi liste za općinsko vijeće. Pretpostavljamo da je to presedan koji se nikada nije dogodio niti u jednoj stranci, a kamoli onoj koja sebe naziva "demokratska"", navodi sedmorka koja je podnijela neopozivu ostavku i navodi da se, iako su tražili, OO SDP Stari Grad nikada nije izjasnio po tom pitanju.

Ključne riječi
SDP

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?