INTERA Tehnološki Park

Seminar „Timski rad i donošenje odluka“

Seminar
05.09.2016.
u 08:40

Centar za obuke INTERA Tehnološkog Parka Mostar u suradnji s Adizes South East Europe (ASEE) organizira seminar„Timski rad i donošenje odluka“ koji će se održati u utorak, 13.9.2016. godine u INTERA Tehnološkom Parku, dvorana OSLO (1.kat).

Seminar će dati odgovore na sljedeća pitanja: Kako donositi dobre odluke?, Kako postići da timovi ne budu debatni klubovi?, Koja su osnovna pravila vođenja tima?, Kako zajedno doći do kreativnosti?, Koje su tehnike za vođenje i rad tima?. 

Seminar koji je predviđen za voditelje/rukovoditelje odjela i menadžere za cilj ima kroz mnogo praktičnih primjera i vježbi posvijestiti važnost timskog rada i zajedničkog donošenja odluka, zatim naučiti kako izgraditi tim i kako treba raditi timski, naučiti postići klimu u kojoj se uči i naučiti principe i tehnike za uspješno vođenje tima, priopćeno je iz INTERA Technology Park Mostar. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?