Predsjednik Srpske radikalne stranke (SRS)

Šešelj: SRS počinje kampanju ometanjem Federicke Mogherini

Šešelj
02.03.2017.
u 17:30

Predsjednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je da će ta stranka sutra započeti predizbornu kampanju za predsjedničke izbore, u velikoj sali Narodne skupštine, ometanjem obraćanja visoke predstavnice EU za vanjsku politiku i sigurnost Federic Mogherini.

“Što se tiče narodnih zastupnika SRS-a, Federicka Mogherini je nepoželjna u Narodnoj skupštini. Mi ćemo naš prosvjed izražavati tijekom cijelog njenog obraćanja. Ako uspje nešto kazati, svaka joj čast. Mi ćemo se truditi da ne uspije bilo što reći i to je naš početak predizborne kampanje”, rekao je Šešelj na konferenciji za novinare.

Po njegovim riječima, Mogherini je “predstavnica EU i zaštitnik šiptarskih separatista, koja od početka vodi antisrpsku politiku”, a SRS je stranka koja je protiv ulaska Srbije u EU, koja će svoje protivljenje i na taj način izraziti, navodi Tanjug.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?