ponedjeljak, 8. svibnja

Šest mostarskih škola na sportskoj manifestaciji Žogarija – Loptarija 2017

05.05.2017.
u 13:13

U povodu Međunarodne manifestacije učenika osnovnih škola Žogarija – Loptarija 2017, u ponedjeljak, 8. svibnja, u 11 sati, u prostorijama Sportskog saveza Grada Mostara bit će održana konferencija za novinare, piše Hrvatski Medijski Servis.

Žogarija – Loptarija međunarodni je projekt koji uključuje devet zemalja: Sloveniju, Italiju, Austriju, Mađarsku, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Srbiju i Crnu Goru.

Cilj projekta je učenicima osnovnih škola, u dobi od 7 do 11 godine, predstaviti zdrav način života, oduševiti ih za vrednote ‘fair playa’, tjelesne aktivnosti, jednakosti, solidarnosti, povezivanja, poštenja, znanja, druženja i igre – vrijednosti koje su najznačajnije za cjelovit razvoj mlade osobnosti.

Na natjecanju Žogarija – Loptarija 2017 u Mostaru sudjelovat će šest mostarskih osnovnih škola. Pobjednička škola putuje na državno natjecanje u Sarajevo, dok će se međunarodno finale održati u rujnu u Zagrebu, najavili su organizatori

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?