Pronađeni u automobilu

Šesteročlana obitelj preminula u svojoj garaži, policija ima dokaze da nije riječ o nesretnom slučaju

05.06.2020.
u 20:29

Šesteročlana obitelj iz Teksasa pronađena je mrtva u automobilu u svojoj garaži. Policija je pokrenula istragu o samoubojstvu zbog sumnje da je uzrok smrti trovanje ugljikovim monoksidom.

 

Preminuli su roditelji i njihovo četvero djece starosti između 11 mjeseci i četiri godine. Na prednjem su sjedištu automobila pronađene i dvije mačke, piše Daily Mail. Policija je došla do njihove kuće kako bi ih provjerila na poziv poslodavca preminulog muškarca. On ga nije uspio kontaktirati pa se zabrinuo i pozvao policiju.

 

Šef policije William McManus rekao je da ne postoje riječi kojima bi se mogao opisati prizor kojeg su policajci vidjeli kada su ušli u garažu obiteljske kuće. Ustvrdio je i kako postoje dokazi da nije riječ o nesretnom slučaju. Imena preminulih osoba nisu otkrivena, no iz policije je objavljeno da su roditelji u tridesetima te kako su povezani s vojskom. Obitelj se u kuću u kojoj je preminula preselila u siječnju ove godine.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije