SMIJENILA SE

Severina više nije direktorica svojih firmi, evo tko je sada glavni

05.03.2021.
u 11:22

Osim što joj opet ide u spizu i vozi je gdje treba te joj nosi torbice, Severina je lani Tomicu imenovala direktorom svoje dvije firme. Pjevačica je vlasnica i osnivačica firme 'DUK production' i 'Dobrodošao u klub'. 

Otkako je iz njezine svakodnevice “iščeznuo” na papiru još aktualni suprug Igor Kojić (33), u Severinin (48) život vratio se njezin stari menadžer Tomislav Petrović. Osim što joj opet ide u spizu i vozi je gdje treba te joj nosi torbice, Severina je lani Tomicu imenovala direktorom svoje dvije firme.

Severina je vlasnica i osnivačica firme “DUK production” i “Dobrodošao u klub”, a Petrović i ona su suvlasnici u tvrtki “Glazbeni program”. Te tvrtke pjevačica je osnovala uoči svoje turneje “Dobrodošao u klub”, a organizaciju iste prepustila je u ruke vještom glazbenom menadžeru Alenu Ključi.

wellnes- Severina

Foto: Marijan Delija/PIXSELL

Nakon dovođenja svjetskih zvijezda u Hrvatsku, Ključe se uhvatio u koštac sa Severininom regionalnom turnejom. Istodobno, Severina je Antonelu Belamarić postavila kao prokuristicu u svojoj firmi.

24sata

Foto: Instagram

- Severina me u svoj tim angažirala početkom godine i dogovorile smo se da privremeno preuzmem ulogu prokurista u njezinoj firmi, prvenstveno zbog mogućnosti potpisivanja ugovora, kako bi se olakšao i ubrzao posao kad Severina nije dostupna - rekla nam je u studenom 2019. tajnovita Belamarić, koja je tad bila desna ruka u Severininoj tvrtki.

korak u zivot

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

No prošle godine na direktorsko mjesto upisan je Tomica Petrović, nakon što je poslije sedam mjeseci pukla suradnja na relaciji Ključe - Severina. I dotična Belamarić je od tada izbjegavala komentirati suradnju, odnosno prekid iste s gospođom Kojić.

Rezultati poslovanja Severininih firmi za prošlu godinu, koja je bila teška za estradnjake zbog pandemije korona virusa, još se ne znaju jer se tek trebaju predati financijski izvještaji za 2020. godinu. Lani se špekuliralo kako su tvrtke kojima je Severina vlasnica ili suvlasnica nagomilale više od 1,7 milijuna kuna dugova u 2019. godini. Tvrtka “Dobrodošao u klub” dobila je i potporu za isplatu minimalnih plaća.

24sata

Foto: Instagram

Tri mjeseca je dobivala novac od HZZ-a. Riječ je o iznosu od 11.250 kuna. Kako nam je tad rekao Severinin PR menadžment, zahtjev za potporom predan je za jednog zaposlenika te tvrtke. Tomica se u Severinin stožer vratio prošlo ljeto nakon gotovo godinu dana izbivanja. Pjevačica i njezin dugogodišnji menadžer zahladili su odnose prije dvije godine nakon što joj je on gotovo dva desetljeća bio desna ruka.

24sata

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Kamen spoticanja navodno je bio njezin suprug Igor Kojić, s kojim Tomica, šuška se, nije nalazio zajednički jezik. Nakon Igorova povlačenja iz Sevina života prije godinu dana, Tomica ju je pogledom pozorno pratio s terase noćnog kluba u Splitu u kojem je nastupala. Potom su Seve i Tomica s njezinim najbližim društvom pozirali na imanju nedaleko od Zagreba mladog vinara Tomislava Voštinića (38), s kojim pak od prošlog ljeta povezuju pjevačicu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?